Pošalji upit
Poruka je prosleđena!
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Krf Leto 2022. – Grčka ostrva AVIO

Krf važi za jedno od najlepših grčkih ostrva. Čuveni putopisac XIX veka Edvard Lir, napisao je: Što sam više upoznavao lepote Krfa, to sam sigurniji bio da ne postoji ništa drugo na ovom sveto što može imati toliko prirodnih lepota kao što ima Krf. Ono što i danas ostavi prvi utisak na posetioce ostrva je bujno zelenilo kojim Krf obiluje. Pored prelepih pejzaža u unutrašnjosti ostrva, plaža koje se ubrajaju u najbolje plaže na svetu prema čuvenim bedekerima i vodičima, posetioci Krfa mogu istražiti i dobro očuvane istorijske znamenitosti iz antičkog i Venecijanskog perioda i uživati u izvanrednoj hrani u brojnim tavernama. Oni turisti avanturističkog duha bi možda poželeli da se otisnu tragom Odiseja, a svakako kao izlet koji ostavi jak utisak na svakog Travel Partner putnika je poseta muzeju Srpska kuća i ostrvu Vido.

Za Vas kao i uvek krojimo putovanje baš po meri, uvek rado preporučujemo najkomforniji vid putovanja – avionom, tako da smo pripremili paket aranžmane sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, a Vaše je da odaberete koji hotel ili apartmanski smeštaj će najviše zadovoljiti potrebe za savršenim odmorom.

Ukoliko više volite volite fleksibilnost i radije biste putovali automobilom, možemo Vam ponuditi brojne opcije smeštajnih objekata u svim delovima ostrva.

Ukoliko na sajtu ne pronalazite svoj idealni smeštaj, budite slobodni da nas kontaktirate jer je ceo Travel Partner Tim uvek raspoložen da Vam pruži sve potrebne preporuke i infomacije.