Pošalji upit
Poruka je prosleđena!
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Kipar – LETO 2023.

PROMOTIVNE CENE

Kipar – ostrvska držav  koja je najistočnije ostrvo u Sredozemnom moru i nalazi se u blizini Turske obale. Zbog geografskog položaja na raskršću između Evrope, Azije i Afrike, ostrvo je imalo burnu istoriju, što je ostavilo brojne istorijske znamenitosti. Pored fantastičnih plaža, ostrvo je poznato i kao Ostrvo Ljubavi zbog brojnih mitova i legendi koje se ispredaju. Jedna od najpoznatijih je ona koja se vezuje za rađanje Boginje Afrodite iz pene u moru na mestu između Pafosa i Limasola. Predanje kaže da će srećna ljubav pratiti svakoga ko se okupa na mestu kraj Afroditine stene, koja iz mora izviruje kao umetničko delo koje je izvajala priroda.

Letovi gotovo svakoga dana avio kompanijama Air Serbia i Wizz Air – kontaktirajte nas i odaberite termin putovanja i dužinu boravka koji Vama najviše odgovaraju.

Ostrvo Kipar je podeljeno na dva dela: Severni deo – Turski i južni deo – Grčki. Severni deo čini oko jedne trećine ostrva i na njemu žive Kiparski Turci, a južni deo zauzima oko dve trećine ostrva i na njemu žive Kuparski Grci. Takozvana zelena linija koja deli osrvo na ova dva dela prolazi i kroz Nikoziju.

Travel Partner toplo preporučuje Kipar kao destinaciju za posetu tokomo čitave godine. Ipak, na Kipru je najlepše provoditi odmor od aprila do oktobra, pa smo za Vas pripremili povoljne cene odličnih hotela.

Odaberite po svom ukusu hotele u čuvenim letovalištima: Aja Napa, Pafos, Larnaka, Limasol…