Pošalji upit
Poruka je prosleđena!
There was an error trying to send your message. Please try again later.

KEFALONIJA Leto 2022.  – Grčka ostrva

Kefalonija – najveće Jonsko ostrvo na čiji pomen imamo odmah asocijacije na bujnu vegetaciju i tirkizno, kristalno čisto more. Travel Partner na ostrvu Kefalonija rezerviše smeštaj u luksuznim hotelima, ali i apartmanima tako da svaki putnik može izabrati omiljen način letovanja. Kefalonija je u XIX veku bila posećena od strane Britanaca, zatim Italijana, ali tek 80-ih godina dvadesetog veka počinje veći razvoj i izgradnja hotela. Ostrvo Kefalonija postaje posebno popularno i posećeno od strane svetskog džet seta nakon snimanja filma „Mandolina kapetana Korelija“ u kome su prikazane sve lepote tirkiznog Jonskog mora. Planinski reljef u unutrašnjosti ostrva je prekriven zelenim rastinjem, a zahvaljujući jedinstvenoj vegetaciji, priroda je zaštićena formiranjem Nacionalnog parka.

Odaberite smeštaj u mestu Lasi ili Skala i direktnim čarter letom ili autobuskim prevozom otputujte na ovo ostrvo čije će Vas prirodne lepote ostaviti bez daha.

Pretražujte online raspoloživost i cene smeštaja. Ukoliko želite opciju koju ne vidite na sajtu i za sve dodatne informacije i rezervacije, kontaktirajte svog pouzdanog partnera za putovanja:

📞 0114047360 🗣 Resavska 30 📧 info@travelpartner.rs