Katschberg

Home/Katschberg

Katschberg

KATSCHBERG – PROMO ZIMA 2019

Katschberg (Kačberg) skijalište se nalazi na granici austrijskih pokrajina Koruška i Salzburg, u regiji Lungau. Skijalište pripada području Katschberg i nalazi se na dva vrha, “Aineck” 2220 m i “Tschanek” 2030 m. Između ova dva vrha, u podnožju, smestilo se mesto Katschberghohe na 1641 mnv odakle polaze sve žičare. Ima ukupno 70 km staza, 16 ski liftova. Raznovrsne staze i moderne žičare su karakteristika ovog skijališta, što svake godine privlači sve veći broj skijaša. Staze su uglavnom crvene, mada ima i crnih, plavih, a i 2 baby lifta. Ljubitelji dugih staza će uživati, jer od vrha Ainecka do doline se pruža do 6 km duga staza.

Kačberg ima nekoliko après ski barova, prodavnica, diskoteku i brojne ski škole. Prednost skijališta Kačberg su široke staze na kojima gotovo nikada nema gužvi, što je verovatno jedan od glavnih motiva da porodice sa decom odaberu baš ovo skijalište na kome mogu da se opuste i prepuste bezbrižnom spuštanju niz uređene staze. Posebna pažnja je posvećena najmlađim posetiocima skijališta, pa su na skijalištu na više mesta uređena igrališta za decu, a na stazama su postavljene razne zanimacije za najmlađe.

U okviru skijališata je više hotela i apartmana, tako da se može pronaći ponešto za svačiji ukus. Ovde je smešten i jedan od najbolje uređenih porodičnih hotela Falkensteiner Club Funimation 4*, koji u svom sklopu ima Falky Land i Falky Aqua vodeni svet, sa brojnim sadržajima za mališane. Hoteli rade tokom čitave godine, tako da se gosti mogu osećati dobrodošli i u zimskim mesecima kada se prepuštaju belim stazama, ali i u ostalom delu godine, jer ovde prirodne lepote oduzimaju dah, a domaćini su se pobrinuli da kroz različite aktivnosti svaki gost može ispuniti dane različitim aktivnostima na svežem planinskom vazduhu.

Više informacija i detalja o skijalištu možete pročitati klikom na link www.katschberg.at

PRONADJITE IDEALNI SMEŠTAJ KROZ ONLINE PRETRAGU.

ZA SVE INFORMACIJE KOJE NE VIDITE NA SAJTU, BUDITE SLOBODNI DA NAS KONTAKTIRATE: 0114047360