Pošalji upit
Poruka je prosleđena!
There was an error trying to send your message. Please try again later.

JAHORINA – PROMO ZIMA

 KONTAKTIRAJTE NAS ZA SVAKI UPIT: 0114047360

Jahorina – uživanje na snegu, u gastronomskim specijalitetima i ljubaznosti domaćina.

Zimske Olimpijske igre održane u Bosni i Hercegovini 1984. godine doprineli su popularizaciji zimskih sportova i izgradnji smeštajnih objekata i druge infrastrukture na planini Jahorina.

Najviši vrh Jahorine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Konfiguracija terena je takva da pruža pravo uživanje svim kategorijama skijaša, a dužina uređenih staza iznosi 20 km. Jahorina je pod snegom prosečno 180 dana godišnje, a visina snežnog pokrivača prosečno iznosi 106 cm.

Prvi hotel na Jahorini je izgrađen kada su donete i prve skije na planinu, 1923. godine, i od tada ova planinska lepotica dočekuje srdačno svakog posetioca. Vremenom se izgradilo dosta smeštajnih i ugostiteljskih objekata, sa svim propratnim sadržajima koje zahtevaju savremeni skijaši, staze se uređuju i izgrađuje se dodatna infrastruktura, sve u svrhu stalnog poboljšanja usluge kako bi se ljubitelji skijanja iznova vraćali ovoj planini.

 

Kome preporučujemo Jahorinu?

Jahorina nije privlačna isključivo skijašima, veliki broj porodica sa decom posećuje ovu planinu zbog čistog vazduha, mladi obožavaju zabavu koja se organizuje i u večernjim časovima, ali i tokom dana, tako da je ljubiteljima provoda na planini uz pristupačne cene smeštaja i vanpansionske potrošnje Jahorina čest izbor.

Na ovoj planini nudi raznovrsni smeštaj, od apartmana i privatnih kuća, preko pristupačne usluge na bazi punog pansiona u hotelima niže kategorizacije, pa sve do vrhunskog smeštaja i hotela sa 4* koji pored udobnog smeštaja nude niz dodatnnih sadržaja koji će zadovoljiti ukus i najprobirljivijih gostiju. Ovi hoteli imaju odlično uređene wellness centre, opremljene po najsavremenijim trendovima i standardima koji ispunjavaju sve uslove da se posle dana provedenog na snegu svaki posetilac rado uputi na opuštanje u dzakuzi, bazen, saunu ili na opuštajuću masažu.

Domaćini na planini Jahorina su nadaleko čuveni po svojoj srdačnosti i gostoljubivosti, a hrana koja se ovde priprema i nudi u hotelima i restoranima se odlikuje vrhunskim ukusom bilo da se odlučite za internacionalna jela ili domaće specijalitete.

JAHORINA EARLY BOOKING – FIRST MINUTE POPUSTI!

ZA RANE REZERVACIJE HOTELI ODOBRAVAJU POPUSTE!

REZERVIŠITE NA VREME I OSTVARITE ZNATNE UŠTEDE

Organizovan prevoz do Jahorine, kontaktirajte nas i rezarvišite: 0114047360

Proverite vremenske prilike na planini klikom ovde