Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Hotel Terme 4*

Hotel Terme 4*

Hotel Terme 4* pruža sve što je potrebno za udoban boravak i prijatno korišćenje slobodnog vremena. Centar zdravlja i lepote u okviru hotela su pravo utočište za beg od stresa. Hotel nije spojen toplom vezom sa zimskom termalnom rivijerom banje Terme Čatež, ali su gosti hotela Terme takođe dobrodošli. Sam hotel se preporučuje parovima koji žele da imaju miran i ugodan odmor, a ukoliko se užele avanture, potrebno je samo da prođu kroz uređeni park i sve atrakcije zimske termalne rivijere su im lako dostupne.

Hotel Terme je u okviru kompleksa Terme Čatež na reci Sava, u mirnom delu, tako da se preporučuje pre svega onima koji žele miran i opuštajući odmor.

Gostima su na raspolaganju sobe koje su renovirane 2011. godine. Hotel ima 212 moderno uređenih soba i 14 prostranih i luksuzno opremljenih apartmana. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon, mini bar i pristup internetu. Postoje i sobe u prizemlju koje su bez balkona.

Pored hotelskog restorana sa terasom, gosti mogu uživati u kulinarskim specijalitetima i u a la carte restoran, osvežiti se u aperitiv baru ili zabaviti u internet kutku. U okviru hotela su prodavnica suvenira i časopisa, poslovni centar sa savremeno opremljenim konferencijskim salama, a hotel ima i svoj parking. U hotelskom Centru zdravlja i lepote na raspolaganju su još i otvoreni i zatvoreni bazen sa termalnom vodom, whirlpooli i podvodne masaže, rimsko-irske kupke, finska i turska sauna, fitness studio, različite vrste masaža i raznovrsni wellness programi.

Usluga je na bazi polupansiona, doručak i večera se služe po principu švedskog stola.