Pošalji upit
Poruka je prosleđena!
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Preuzimanje:

Hotel Mona 4* je smešten u samom centru Zlatibora, enterijer odiše fuzijom tradicionalnog i novog doba, sa dizajnom ravnih formi i toplim bojama, dizajniran tako da se gost oseća potpuno opušteno i povrati energiju koja se gubi kroz svakodnevne stresne aktivnosti. U hotelu su dobro došli i Vaši najbolji prijatelji sa šapiacama jer je hotel „Pet friendly“.

Hotel Mona se nalazi na idealnoj lokaciji, smešten je u samom centru Zlatibora, na oko 200 m od jezera, tako da su u neposrednoj blizini svi sadržaji turističkog centra.

Hotel ima 120 moderno opremljenih soba i apartmana, tako da svakom gostu pružaju potpun odmor i opuštanje. Sve sobe i aprtmani imaju kupatilo, fen, TV, sef, mini bar, telefon i bežični internet. Zavisno od nivoa komfora koji Vam je potreban, na rasplaganju su Vam sobe različite kvadrature, od standardnih 20 m² pa do apartmana koji imaju dnevnu sobu odvojenu od spavaće i prostiru se na površini od 50 m².

Za gastronomske doživljaje u okviru hotela su restorani Vila i Perun i bar Lada.

Nakon šetnje i aktivnosti na otvorenom koje uvek rad preporučujemo, za potpuno opuštanje Vam je na raspolaganju opremljen wellness centar Inspirium koji se prostire na 1200 m². U okviru wellness centra je unutrašnji bazen, dužine 16m i širine 5m, sa temperaturom 28 – 29 °C, kao i 2 mala topla bazena sa temperaturama do 33 °C. Pored bazena se nalazi prostor sa ležaljkama, a ceo bazenski prostor je potpuno izolovan od buke, gužve, tako da kada kročite u ovaj prostor možete se prepustiti potpunoj relaksaciji. Ljubazno i profesionalno osoblje Vam je uvek na raspolaganu da pruži maksimalno uživanje ukoliko Vam je potrebna dodatna relaksacija kroz tretmane lica i tela.

Ukoliko ste verni svojim fitness aktivnostimaa, a i kada kada vremenski uslovi ne dozvoljavaju aktivnosti u prirodi, moderno opremljena teretana u okviru hotela je na raspolaganju da ostanete dosledni fizičkim aktivnostima koje su Vam neophodne.

Za najmlađe goste opremljena je igraonica Monica.

Usluga je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) i postavka je po principu samoposluživanja – izbor više jela.

Tokom čitave godine se pripremaju različiti paketi i specijalne ponude kako bi gosti mogli da uživaju u boravku u hotel Mona i koristili sve blagodeti hotelske ponude uz što veće uštede. Hotel je omiljeni izbor kako porodica sa decom tako i parova.

Travel Partner priprema pakete sa posebnim pogodnostima za korporativne klijente tako da ukoliko želite da za svoju kompaniju organizujete prijatan boravak na čistom vazduhu, a ujedno imate kvalitetan i udoban smeštaj, toplo preporučujmo baš hotel Mona za team building putovanje. Pregršt zanimljivih aktivnosti u okviru hotela, na Zlatiboru i okolini doprineće organizovanju savršenog paket aranžmana koje će Vašim zaposlenima biti jedno od putovanja za pamćenje.

Za proveru vremenske prognoze u terminu kada želite da putujete, kliknite na OVAJ LINK

Više detalja i fotografija hotela možete pogledati na zvaničnom sajtu hotela.