Pošalji upit
Poruka je prosleđena!
There was an error trying to send your message. Please try again later.

GRČKA – LETO 2024 – ONLINE BOOKING

GRČKA – Leto 2024 – Online sistem omogućava da brzo i lako pretražujete raspoložive hotele i apartmane za Vaš idealan odmor.

Iskoristite mogućnost filtriranja pojedinih parametara i odaberite letovalište i smeštaj

po svojoj meri.

Hoteli svakodnevno objavljuju specijalne ponude, pa nas slobodno kontaktirajte za dodatne popuste i pogodnosti.

GRČKA – Leto 2024 – SADA JE PRAVI TRENUTAK DA REZERVIŠETE SVOJE LETOVANJE. Tim agencije Travel Partner Vam je na raspolaganju za svaku konsultaciju i preporuku destinacije i smeštaja koji bi odgovarali Vašim zahtevima za leto 2024. Nama je svaki klijent važan, i zato se ne ustručavajte da nam predočite sve detalje koji su Vam bitni kako biste se sa odmora vratili zadovoljni. Jer naš najveći uspeh su zadovoljni klijenti koji se za svako putovanje vraćaju kod nas za preporuku kuda dao opet otputuju na odmor. Cene smeštaja za leto 2023. je već spremna za neke destinacije, poput poluostrva Halkidiki. Cene se najčešće objavljuju već u septembru za nerednu letnu sezonu, što je velika pogodnost svim našim putnicima koji unapred mogu da planiraju svoj sledeći odmor. Rezervacije dovoljno unapred omogućavaju najniže cene zahvaljujući hotelskim popustima, ali i značajnu pogodnost zbog velikog broja rata na koje se može izdeliti cena celog aranžmana.

Halkidiki je jedna od omiljenih destinacija ljubitelja Grčkog primorja, i destinacija za koja se sve češće vrši bukiranje smeštaja upravo online, jer je Vam to omogućava da sami zadajete i menjate parametre kako Vam odgovara. Halkidiki je dovoljno blizu da bi mogli da putujete u sopstvenoj režiji, ali i autobuskim prevozom tako da to putovanje ne bude previše naporno. Budite slobodni da pretražujete sami kroz rezervacioni sistem i tako pronađete idealnu ponudu u skladu sa željenim datumima, ali ne ustručavajte se ni da nas kontaktirate za pretragu i sve nejasne detalje.

Kuda otići na Leto 2024? U pitanju je porodični odmor, romantično putovanje u dvoje, istraživačka avantura ili aktivan odmor? Volite intimne plaže gde biste se potpuno opustili ili pak mesto koje garantuje zabavu i provod? Koju god zamisao da imate, obratite nam se kako bismo Vam preporučili najprikladniju destinaciju i smeštaj po Vašoj meri. Grčka je upravo destinacija koja nudi sve opcije i odgovara na svaki zahtev.

Uvek ste dobrodošli da u razgovoru sa ljubaznim osobljem i u prijatnom ambijentu naše kancelarije lagano razgledate ponude, uporedite raspoložive opcije i odaberete najprikladnije ponude za leto 2024.

Ako hoćete da sve rešite elektronskim putem, online pretraga hotela na poluostrvu Halkidiki, ali i u celoj Grčkoj Vam omogućava da sve uradite iz udobnosti svog doma. Zadajte parametre i direktno pretražite sve što Vam je bitno. Ugovor o putovanju i svu propratnu dokumentaciju dobićete na e-mail, a plaćanje možete izvršiti elektronski putem e-bankinga. Potvrdu rezervacije očekujte u roku od 48h.

Za sve dodatne informacije nas kontaktirajte: 011 4047360

ili pošaljite upit na e-mail: info@travelpartner.rs

Dobrodošli: Resavska 30

Za Vas smo tu tokom cele godine, dostupni 24/7. Sada je idealan trenutak da rezervišete svoje putovanje za Leto 2024.

Ostale destinacije iz bogate ponude naše agencije možete videti klikom na link OVDE.