Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Exit Apartmani Kopaonik

Exit Apartmani Kopaonik

Exit Apartmani se nalaza na idealnoj lokaciji, u strogom centru Kopaonika na samo 200m od ski staze. Dodatna pogodnost za goste je to što im je u okviru objekta na raspolaganju usluga iznajmljivanja ski-opreme, ali i ski-sanki i punkt za prodaju ski-pasova, kao i iznajmljivanja kvadova. Ono što je svim skijašima veoma važno je i direktan pristup ski-stazi.

Smeštaj u apartmanima je omogućen za različite strukture gostiju, tako da je na raspolaganju smeštaj u studima različite kvadrature koji prihvata od 2 do 5 osoba, kao i dvosobni apartman u kome se može smestiti najviše 6 osoba. Svaka smeštajna jedinica ima svoje kupatilo i opremljenu kuhinju.

Pozicija svih studija i apartmana omogućava gostima pogled na centar Kopaonika kao i na cele Konake. Sve sobe imaju SMART televizor sa velikim brojem kanala, kao i odličnu brzinu wi fi internet, što je većina gostiju veoma važno, naročito ukoliko je neophodno da budu dostupni zbog poslovnih obaveza.

Opis tipova smeštaja:

Deluxe dvokrevetni studio je soba površine 18-21 m², opremljena je francuskim ležajem (dimenzije 200x180cm), kuhinjom i trpezarijom (opremljenom sudoperom, pločom za kuvanje i trpezariskim stolom) i odvojenim kupatilom. Deluxe Studio idealan je za boravak dve osobe.

Deluxe trokrevetni studio je soba površine 21-25 m², opremljena je francuskim ležajem (dimenzije 200×180 cm), sofom (dimenzije 180×80 cm) koja po potrebi može poslužiti kao pomoćni ležaj, kuhinjom sa trpezarijom (opremljenom sudoperom, pločom za kuvanje i trpezariskim stolom sa stolicama) i odvojenim kupatilom. Deluxe Studio idealan je za boravak tri osobe.

Deluxe četvorokrevetni studio je soba površine 25-29 m², opremljena je francuskim ležajem (dimenzije 200×180 cm), dve sofe (dimenzije 180×80 cm) koja po potrebi može poslužiti kao pomoćni ležaj, kuhinjom sa trpezarijom (opremljenom sudoperom, pločom za kuvanje i trpezariskim stolom sa stolicama)  i odvojenim kupatilom. Deluxe Studio idealan je za boravak četiri osobe.

Deluxe petokrevetni studio je soba površine 40-45 m², opremljena je francuskim ležajem (dimenzije 200×180 cm), tri sofe (dimenzije 180×80 cm) koja po potrebi može poslužiti kao pomoćni ležaj, kuhinjom sa trpezarijom (opremljenom sudoperom, pločom za kuvanje i trpezariskim stolom sa stolicama)  i odvojenim kupatilom. Deluxe Studio idealan je za boravak pet osoba.

Superior apartman sa dve spavaće sobe je Deluxe apartman površine 55-60 m², opremljena je francuskim ležajem (dimenzije 200×180 cm) u obe spavace sobe, sofom (dimenzije 180×160 cm) koja po potrebi može poslužiti kao pomoćni ležaj, kuhinjom sa trpezarijom (opremljenom sudoperom, pločom za kuvanje i trpezariskim stolom sa stolicama)  i odvojenim kupatilom. Deluxe Studio idealan je za boravak šest osoba.

Gostima Exit apartmana omogućena je ishrana u obližnjem restoranu Husky, na samoj ski stazi, koji pruža veliki izbor toplih i hladnih jela bilo da je gostima potreban doručak, ručak ili večera. Ljubazno osoblje restorana će posebnu pažnju obratiti na goste koji žele da im bude priređena romantična večera u dvoje. Pored lepo uređenog ambijenata restorana Husky, razlog zbog koga se gosti vraćaju je stručno i ljubazno osoblje, ali i ukusna krana, a naročito specijaliteti tradicionalne kuhinje.

Pored smeštaja i ishrane, gostima apartmana Exit su na raspolaganju dodatne usluge: siguran parking, hotelski pomoćnik za potrebe prenošenja prtljaga, lični vozač, usluge pranja i peglanja veša, kao i usluge profesionalnih i zanimljivih vodiča koji organizuju obilazak Kopaonika kvadovima i ski sankama.

Svim gostima Exit apartmana na raspolaganju su usluge uz popust od 20%:

Ski škola, renta opreme, kafa u Exit Club kafeu, hrana u restoranu Husky.

Zimi je najzastupljenija aktivnost skijanje i vožnja snowboard-a, međutim sve je popularnije i iznajmiti ski sanke i često se organizuju posebne grupe i voze se specijalne „ture“ po zacrtanim maršutama kroz šume i polja, daleko izvan uređenih pista ili se pak organizuju vikend druženja u prirodi.

Gosti Exit apartmana mogu iznajmiti ski sanke po promotivnoj ceni.

Kopaonik je popularan i u letnjem periodu, tako da apartmani Exit dostupni za goste i tokom leta.

Najzanimljivija adrenalinske aktivnosti u letnjem period su paraglajding i vožnja kvadovima (4×4) koji se mogu iznajmiti u centru Kopaonika na sat, na više sati ili pak na ceo dan uz idealno osmišljene ture sa profesionalnim vodičima.