Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Danubia Park 3*

Danubia Park 3*

Danubia Park 3* je garni hotel koji se nalazi na samo 200m od obale Srebrnog jezera. Bilo da želite aktivni odmor ili odmor uz fantastični pogled na jezero, na pravom ste mestu. Danubia Park Vam nudi pregršt atrakcija u kompleksu i neposrednoj blizini koje će upotpuniti Vaš boravak.

Hotel Danubia Park se nalazi na samo 110km od Beograda, a od Smedereva 45km.

Hotel u ponudi ima 47 standardnih soba, 5 superior soba, 4 porodične sobe, 2 apartmana, 1 Junior apartman, 1 Executive apartman kao i 1 sobu za osobe sa posebnim potrebama. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i poseduju internet konekciju, mini bar, TV, telefon, fen, sef.

Zavisno od toga koja usluga gostima više odgovara, hotel pruža noćenje sa doručkom i polupansion.

Danubia Park je odličan izbor za ljubitelje prirode i aktivnog odmora, ali i sve posetioce koji su željni odmora i opuštanja. U svojoj ponudi ima salu za doručak sa kaminom, 2 restorana na samoj obali udaljena oko 200m od hotela, konferencijsku salu kapaciteta 210 mesta deljivu na 3 manje sale, fitnes i spa centar, saunu, deo sa tropskom kišom kao i razne vrste masaža. Najmlađe goste hotela će obradovati što na raspolaganju imaju i Aqua Club sa 5 bazena različitih dubina sa toboganima. Za ljubitelje aktivnog odmora u ponudi su tenis klub i mini golf uz nadoknadu kao i biciklistička i jogging staza koja se pruža duž Dunava.

Posebno atraktivni izlet koji gosti hotela rado odaberu je krstarenje brodom Silver Star, koji je vrlo često izbor i korporativnih klijenata koji odsednu u hotelu. Prednost je kapacitet broda (do 200 ljudi, zatvoreni i otvoreni deo), a pored ukusne hrane koja se može servirati na brodu u vidu kanapea ili kompetnog ručka, krstarenje duž dunavskog priobalja je fantastično iskustvo. Brod polazi iz marine Srebrnog jezera i plovi na tri destinacije: Golubačka tvrđava, Ramska tvrđava i ušće reke Pek.

Za više informacija i detalja posetiti zvaničnu stranicu hotela klikom OVDE.