Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Crna Gora

Crna Gora

Crna Gora – Leto 2020

First minute popusti!

Crna Gora je zemlja koja pripada južnoj Evropi i srednjem Mediteranu. Raznovrsnost prirodnog bogatstva i kulturno-istorijskih vrednosti privlači turiste tokom čitave godine. Ipak, Crna Gora je najposećenija tokom letnjih meseci kada Crnogorsko primorje privuče veliki broj ljubitelja sunca i čistog mora. Crnogorsko primorje je regija koja čini primorski pojas, od ulaza u Bokokotorski zaliv do ušća Bojane u Jadransko more. Širina primorskog pojasa je oko 2-3 km, s jednim izuzetkom – Bokokotorski zaliv se dublje uvlači u kopno. Neposredno iznad primorskog pojasa se strmo uzdiže zaleđe koje čine planine Orjen, Lovćen i Rumija, što izgleda kao da se planine dramatično direktno spuštaju u more.

Iz bogate ponude za Leto 2020 – Crna Gora, odaberite svoj idealan odmor u turističkim mestimima:

BUDVA, JAZ, BEČIĆI, RAFAILOVIĆI, PRŽNO, MILOČER, SVETI STEFAN, PETROVAC, ČANJ, ŠUŠANJ, SUTOMORE, DOBRE VODE, BAR, ULCINJ, NJIVICE, IGALO, HERCEG NOVI, KUMBOR, DJENOVIĆI, KAMENARI, PRČANJ, KOTOR i TIVAT.

Bilo da više volite hotelski ili apartmanski smeštaj, u agenciji Travel Partner ćete dobiti preporuku za ono što bi Vam najviše odgovaralo. U ponudi agencije ćete pronaći idealni odnos cene i kvaliteta.

Prevoz do crnogorskog primorja takođe odaberite: sopstveni, avio, autobusom ili vozom – Travel Partner vrši rezervaciju i organizaciju prevoza do Vašeg odabranog mesta za savršen odmor na letovanju 2017. Cene za aranžmane Crna Gora su rađeni na bazi dnevne cene, kako biste mogli da odaberete dužinu boravka koja Vam najviše odgovara. Kontaktirajte nas da skrojimo putovanje baš po Vašoj meri.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne usluge na destinaciji popust rezervacije rent-a-car usluge, takođe nam se obratite i izvršićemo rezervaciju za Vas. Pouzdani parneri i udobna vozila će Vas sačekati na destinaciji i omogućiti da Vaš odmor bude potpun. Iskoristite priliku da istražite skrivene uvale i uživate u sveže ulovljenoj ribi i plodovima mora. Čista i bistra morska voda uz miris borovine, ruzmarina i maslina ostaće Vam dugo u sećanju i poželeti da i za naredno letovanje odaberete aranžman – Crna Gora.

Ostale cene iz ponude Travel Partner za LETO 2020. možete videti na linku klikom OVDE

Vremenske prilike i prognozu možete proveriti klikom ovde.

Površina: 13.812 km²
Stanovništvo: 620.000
Dužina granica: 614 km

Glavni grad: Podgorica sa 186.000 stanovnika – administrativni i ekonomski centar
Valuta: Eur
Dužina morske obale: 293 km
Broj plaža: 117
Dužina plaža: 52 km
Najduža plaža: Velika plaža – Ulcinj, 13 km
Najviši vrhovi: Maja Rosit (Prokletije) – 2.524 m, Zla Kolata (Prokletije) – 2534m n.v.; Dobra Kolata (Prokletije)- 2528m n.v.; Bobotov Kuk (Durmitor) -2523 m n.v.
Najveće jezero: Skadarsko jezero
Najdublji kanjon: Tara (1.300 m)
Nacionalni parkovi: Durmitor, Biogradska gora, Skadarsko jezero, Lovćen, Prokletije
Najveći zaliv: Bokokotorski zaliv
Klima: kontinentalno-mediteranska