Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Bugarska

Bugarska

Bugarska Leto 2020

Bugarska i njena letovališta koja krase Crno more privlače veliki broj posetilaca iz naše zemlje.

Sunčev Breg, Zlatni Pjasci, Elenite, Nesebar ili Ravda – odaberite sami prema svom ukusu.

Travel Partner tim je tu da Vam pomogne oko odabira hotela i preporuke koje bi letovalište bilo najprikladnije za Vaše putovanje. Pregledajte cenovnike i izaberite prema svom ukusu, ili nas kontaktirajte da bismo Vam preporučili najbolji odnos cene i kvaliteta: 011 404 73 60.

Uvek ste dobrodošli u našu kancelariju u ulici Resavska 30, kako bismo uz prijatan razgovor odabrali za Vas putovanje po Vašoj meri.

Pripremili smo za Vas veliki izbor aranžmana Bugarska Leto 2020.

Sam naziv Crno More, ili kako na bugarskom zovu Černo more, a na turskom Karadeniz, ukazuje na to da je boja vode tamnija od vode većine mora. Salinitet mora je takođe nešto niži. Crnomorska obala Bugarske je poznata po kilometrima dugim plažama i sitnom zlatnožutom pesku, ali i pristupačnijim cenama u smeštaju letovališta, pa i što se tiče vanpansionske potrošnje, nego u većini letovališta koja se posećuju od strane naših turista. Uređene plaže, restorani sa raznovrsnom ponudom svih svetski poznatih kuhinja, kafići i diskoteke, atraktivni akva parkovi, lepo uređena šetališta – sve su to atributi koji krase crnomorsku obalu letovališta Bugarske. Sve što je potrebno za prijatan odmor lako snalaženje u turističkom mestu, letovališta u Bugarskoj poseduju: razgranata mreža turističkih info centara, lako dostupne menjačnice, veliki broj marketa i prodavnica suvenira. Bogatstvo kulturno-istorijskih spomenika će zadovoljiti znatiželju turista koji vole nešto više od sunčanja i plivanja, a ljubiteljima aktivnog odmora su na raspolaganju različiti sportovi, pa čak i ekstremni.

Eleni Resort (Elenite) je letovalište koje se nalazi u slikovitom zalivu bugarskog južnog Crnomorja. Na 7 km severoistočno se nalazi Sunčev Breg, a 45 km severoistočno se nalazi Burgas. U okviru kompleksa Elenite su dvospratne i trospratne vile i hoteli Royal Bay, Royal park, Atrium beach , Andalusia beach i Royal Castle. Plaža je duga oko 800 m i uređena je i opremljena ležaljkama i suncobranima. Elenite Resort odlikuje čisto more koje postepeno postaje dublje. Letovalište je idealno sve Vas koji želite da se izdvojite od gužve i provedete odmor okruženi prirodom.

Sunčev breg je jedno od najčuvenijih Bugarskih letovališta. Mesto se razvilo u peščanom zalivu dugom preko 8 km, na jugoistoku Bugarske. Sunčev Breg je jedna od omiljenih destinacija turista koji posećuju Bugarsku jer ima veliki izbor hotela, a turističku ponudu upotpunjuju brojni restorani, kafići i klubovi. Severni deo letovališta blago se uzdiže uz obronke Stare Planine, gde se graniči sa gradićem Sveti Vlas. Na južni deo nastavlja se novi Nesebar u čijem je produžetku poluostrvo na kome se nalazi stari grad Nesebar, koji je zahvaljujući velikom broju kulturno-istorijskih spomenika, stavljen pod zaštitu UNESCO-a.

Nesebar je jedno od najatraktivnijih letovališta u Bugarskoj. Nalazi se 35 km od Burgasa i 2 km od Sunčevog Brega. Grad se sastoji od starog i novog dela. Veličanstven stari grad predstavlja muzej u kom se nalaze ostaci 40 crkava iz različitih perioda istorije. Novi deo grada prostire se na dve peskovite plaže od kojih ga jedna (dužine 8 km) spaja sa hotelskim kompleksom Sunčev breg. Nesebar je idealno mesto za sve one koji žele da provedu odmor u tradicionalnom Bugarskom gradu.

Zlatni Pjasci je najelitnije letovalište bugarskog rimorja, sa luksuznim hotelima i bogatom ponudom raznovrsne zabave za turiste. Sa više od 30 teniskih, odbojkaških i košarkaških terena, aqua parkom, aktivnostima na vodi, kuglanom, al i bogatim noćnim životom predstavljaju mesto za sve uzraste.

Ime Zlatni Pjasci potiče od legende da se priroda osvetila piratima tako što je zakopano blago pretvorila u prelepi pesak zlatne boje. Zlatni Pjasci su upravo po tome karakteristični, po plažama zlatnog peska, čistom moru i Nacionalnom Parku. Plaža je duga oko 3,5km i široka do čak 100m. Od Varne su udaljeni oko 20km, a ponudu upotpunjuje i mogućnost obilaska manastira Aladža, ali i nekog od popularnih termalnih izvora.