Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Boutique Hotel Kredo 4*+

Boutique Hotel Kredo 4*+

Boutique Hotel Kredo 4*+ je novi hotel i nalazi se na idealnoj lokaciji za sve one goste koji su ljubitelji aktivnog odmora i istovremeno hednističkog duha. Preko puta ulice se nalazi uređena plaža kao i marina u koju pristaju luksuzne jahte. Iz soba sa pogledom na more uživajte u prelepom pogledu na Bokokotorski zaliv.

Hotel je Šetalištem 5 Danica povezan sa Herceg Novim, a ukoliko uživate u šetnjama pored more, ovo šetalište se pruža u dužini od 7km i uz njega se protežu restorani, kafići i veliki broj plaža. Tokom boravka u ovom hotelu, ne propustite da posetite i jedan od najlepših primera arhitekture baroka na Jadranu – Manastir Savinu koji datira iz perioda XI-XVIII veka, a koji je smešten na samo 10m od hotela.

Hotel poseduje luksuzne sobe i apartmane, restoran, cafe bar, bar pored bazena, kutak za decu, fitness centar kao i otvoreni bazen sa hidromasažerom.

U cenu je uključeno:

Doručak koji se služi po principu švedskog stola, ležaljke i suncobrani na bazenu, parking mesto kao i Wi-Fi.

U okviru Boutique hotela Kredo se nalazi nekoliko različitih tipova soba koje će zadovoljiti potrebe različitih tipova gostiju.

Standardne sobe su klimatizovane i poseduju kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, vinski bar, LCD TV – kablovski sistem, radio, telefon, fen, sef i veličine su 22m².

Superior Suite je nešto veće kvadrature (40m²) i odličan je izbor za veći broj gostiju, jer poseduje četiri ležaja. Sve sobe su klimatizovane, imaju pogled na more, terasu, poseduju kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, radni sto, TV – satelitski sistem, alarm – radio, telefon, fen, sef.

Suite sa jednom spavaćom sobom je veličine 45m2 i sve sobe su klimatizovane i poseduju terasu, spavaću sobu (bračni krevet) i dnevnu sobu (mogućnost za još dva ležaja) sa kuhinjom i trpezarijom. Svaki sute ima svoje kupatilo, mini bar, LCD TV kablovski sistem, radio, telefon, fen, sef.

Superior suite sa jednom spavaćom sobom je kvadrature 40 m2, sve sobe su klimatizovani i poseduju terasu sa pogledom na more, spavaću sobu (bračni krevet) i dnevnu sobu (mogućnost + dva ležaja). Svi superior suitovi imaju svoje kupatilo, mini bar, LCD TV kablovski sistem, radio, telefon, fen, sef…

Superior apartman je odličan izbor za ljubitelje komfora, prostire se na 90m2, ima veliku terasu s pogledom na more, 2 spavaće sobe (bračni krevet i dva odvojena kreveta), dnevni boravak (mogućnost dva dodatna ležaja), mini kuhinju sa trpezarijom, klima, LCD TV, WC + kupatilo s hidromasažnom kadom, mini bar, fen i sef.