Borovec – PROMO ZIMA
Pošalji upit
Poruka je prosleđena!
There was an error trying to send your message. Please try again later.

BOROVEC – PROMO ZIMA 2023/2024 – REZERVIŠITE NA VREME I OSTVARITE ZNATNE UŠTEDE

Borovec je najstariji i najveći savremeni skijaški centar u Bugarskoj koji već duže vreme privlači skijašku elitu iz celog sveta, a zahvaljujući velikom broju snežnih topova, modernim žičarama i ski liftovima, predstavlja jedan od najpopularnijih ski centara Jugoistočne Evrope. Borovec se nalazi 73 km od Sofije, a samo 473 km od Beograda. Smešten je na severnim padinama planine Rila, u podnožju najvišeg vrha na Balkanu, Musala (2925m).

Smešten je na nadmorskoj visini od 1350 m i prekriven je bujnom šumskom vegetacijom. Poseduje vrhunsku mrežu skijaških staza za sve kategorije skijaša, a naročito je pogodan za alpske discipline. Borovec je dva puta bio domaćin Svetskog Kupa u alpskom skijanju. Ukupna dužina staza iznosi 40 km. Instaliran je sistem od devet žičara i to: jedna četvorosedna, jedna jednosedna i šest vučnih žičara sa ukupnom propusnom moći od 8.150 skijaša na sat. Najviši skijaški vrh je na 2560 m. Borovec je prekriven snegom od novembra do maja zahvaljujući mikroklimi (srednja januarska temperatura je – 4.6 C). 2004. godine uredjena je staza Musalenska koja je duga 12 km, kao i dva četvoroseda sa kapacitetom od 2.400 skijaša na sat.

BOROVEC – PRETRAŽUJTE ONLINE – ONLINE PRETRAGA OMOGUĆAVA VAM JEDNOSTAVAN I BRZ PREGLED TRENUTNO RASPOLOŽIVOG SMEŠTAJA.

UKOLIKO NEŠTO OD POTREBNIH INFORMACIJA NE VIDITE NA NAŠEM SAJTU,

BUDITE SLOBODNI DA NAS KONTAKTIRATE: 011 404 73 60

LJUBAZNO OSOBLJE AGENCIJE TRAVEL PARTNER JE NA RASPOLAGANJU ZA SVE UPITE I DODATNE INFORMACIJE. JER MI SMO POUZDAN PARTNER ZA SVAKO VAŠE PUTOVANJE!

Travel Partner nudi mogućnost organizovanog prevoza prema smenama subota-subota, ali i induvidualnih polazaka za sve ljubitelje zimovanja koji bi radije putovali u sopstvenoj režiji. Pored smene od 7 noćenja, moguć je i produženi boravak.

Smene za putnike koji žele organizovan prevoz su subota – subota, odnosno polasci iz Srbije su organizovani petkom.

REZERVACIJOM ZIMOVANJA NA VREME, OSTVARUJETE POPUSTE KOJI ODOBRAVAJU HOTELI I DODATNE AGENCIJSKE POPUSTE

ISKORISTITE JEDINSTVENU PRILIKU ZA MEDJUSOBNO KOMBINOVANJE POPUSTA I OSTVARITE ZNATNE UŠTEDE

SVE DESTINACIJE IZ PONUDE TRAVEL PARTNERA ZIMA PROMO POGLEDAJTE NA

LINKU ZIMA PROMO

*za proveru vremenske prognoze u željenom terminu putovanja, preporučujemo da posetite sajt klikom na OVAJ LINK