Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Borkovac 3*

Borkovac 3*

Borkovac je hotel izgrađen na 3km od Rume, u blizini Borkovačkog jezera i okružen je mirisnom borovom šumom. Ovo rumsko izletište se nalazi na samo 50km od Beograda i 35km od Novog Sada. Idealan je izbor za sve goste koji žele da se otisnu iz gradske vreve i pronađu mir i opuštanje u prijatnom i mirnom ambijentu.

Hotelske sobe su lepo uređene, opremljene udobnim nameštajem, ušuškane u tihu i mirnu atmosferu čime doprinose da odmor bude prijatan i potpun. Hotel poseduje sobe sa francuskim ležajem, sa odvojenim ležajevima, kao i sobe sa pomoćnim ležajem, tako da je pogodan za smeštaj kako parova, porodica, tako i gostiju koji dolaze na kompanijska putovanja, posećuju stručne seminare i slične događaje.

Intiman prostor moderno opremljenog i renoviranog Spa centra (renoviranje izvršeno tokom 2020.) pruža gostima pravu oazu mira i spokoja. U okviru Spa centra se nalazi bazen, đakuzi, parno kupatilo, tepidarijum i finska sauna. Ceo spa centar je okružen staklenim zidovima, tako da pogled ka borovoj šumi koja okružuje hotel upotpunjuje ugođaj. Za potpunu relaksaciju i revitalizaciju, gostima su na raspolaganju raznovrsne opcije masaža i medicinskih tretmana. * Rezervacija termina za korišćenje spa centra i tretmana su obavezne.

U okviru samog hotela Borkovac nalazi se i nacionalni restoran koji raspolaže sa 100 sedećih mesta. Za intimnija dešavanja, gosti mogu koristiti svečanu salu koja ima kapacitet do 90 osoba. Obe sale su povezane sa terasom tako da u letnjim mesecima mogu ugostiti do 250 osoba.

Ljubazno i profesionalno osoblje hotela kao i ukusna hrana spremana na tradicionalan način, doprinosi potpunom ugođaju i uživanju svih čula. Restoran hotela Borkovac je mesto koje mladenci često biraju za obeležavanje svog najznačanijeg dana, ali i mesto koje je idealno za organizaciju banketa i drugih proslava i svečanosti.

Veliki broj mogućnosti dodatnih aktivnosti koje se mogu primeniti u neposrednoj blizini hotela su:

ribolov, lov, sportsko veslanje, obilazak Fruške gore i fruškogorskih manastira (Grgeteg, Krušedol, Ravanica, Velika Remeta), obilazak Beograda ili Novog Sada,