Pošalji upit
Poruka je prosleđena!
There was an error trying to send your message. Please try again later.

AVIO KARTE – REZERVIŠITE BRZO I JEDNOSTAVNO ONLINE

Unesite sve željene detalje u polja i pretražujte najpoželjnije opcije letova.

 

Avio karte – rezervacije i čekiranje – Travel Partner vrši rezervaciju avio karata za sve destinacije u svetu, za sve avio kompanije, po najpovoljnijim cenama.

BESPLATNO ČEKIRANJE KOD TRAVEL PARTNERA

AIR SERBIA UVELA NAPLATU ČEKIRANJA ZA LETOVE IZ BEOGRADA (odnosi se na određene tarife ekonomske klase – u agenciji možete dobiti detajne informacije o tarifama pri kupovini avio karte).

Uštedite i novac i vreme – kupite avio karte u agenciji Travel Partner, izvršićemo za Vas uslugu BESPLATNOG ONLINE ČEKIRANJA!

Ukoliko putujete sa prtlljagom, nakon što za Vas izvršimo online čekiranje, na aerodromu je samo potrebno da prtljag predate na šalteru za predaju prtljaga (baggage drop off).

Dostupni smo 24h za sve informacije i podršku pri kupovini avio karata i čekiranju.

069 560 6100
info@travelpartner.rs

Travel Partner je pouzdan partner za svako Vaše putovanje.

Jeftine avio karte

Preporučujemo da rezervacije avio karte vršite čim se odlučite na putovanje, jer se najjeftinije avio karte prodaju dosta pre leta. Sa nama možete proveriti i sve aktuelne promocije za bilo koju destinaciju, za bilo koju avio kompaniju.

Pošaljite nam upit ili nas pozovite kako bismo pronašli najpovoljniju opciju za Vas. Avio karta se može rezervisati kako bi se zadržala trenutna najpovoljnija cena karte. Nakon izvršene rezervacije, ukoliko Vam se promene planovi za put, možete otkazati ili promeniti kartu bez troškova otkaza.

Kvalitet usluge na prvom mestu

Za Vas ćemo pronaći letove sa najboljim konekcijama i sa najkraćim čekanjem.

Naš najveći uspeh su zadovoljni klijenti. Zato je Vaše samo da odaberete destinaciju, ostalo prepustite nama.

Rezervišemo avio karte i sa drugih aerodroma u regionu. Ukoliko izaberete let sa drugog aerodroma, postoji mogućnost organizacije prevoza mini busom sa kućne adrese do aerodroma.

Red letenja aerodroma Nikola Tesla, možete pogledati klikom ovde.