Pošalji upit
Poruka je prosleđena!
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Ami hotelje smešten u Petrovcu i idealan je izbor ukoliko tražite mesto za trenutke opuštanja u intimnoj atmosferi hotela, besprekornu uslugu ljubaznog osoblja i savršenu lokaciju za lagane šetnje u večernjim časovima. Iz hotela se pruža očaravajući pogled  na more, a svaki detalj enterijera odiše luksuzom i elegancijom.

Petrovac ima lepe peščane i šljunkovite plaže, bujno zelenilo borovih šuma i nadaleko čuvenih maslinjaka, a skladna arhitektura ovog odmarališta je pored klime jedan od najčešćih izbora turista.

Kada se dovoljno odmorite i ukoliko Vam je potrebno dodatnih sadržaja, na samo 19 km od Petrovca se nalazi Budva. Lokacija Petrovca je idealna i u odnosu na međunarodne konekcije: Aerodrom Tivat je udaljen 43 km, a Aerodrom Podgorica je na48 km udaljenosti.

Hotel Ami ima 113 modernih soba i apartmana, sve sobe su uređene elegantnim savremenim dizajnom, opremljene italijanskim, visokokvalitetnim nameštajem.

Posebna pažnja u hotelu se pridaje uživanju u kulinarskim specijalitetima i ukusima tradicionalne italijanske kuhinje uz moderne mediteranske primese.

U okviru hotela Ami se nalazi Annina Spa & wellness centar u kome Vam je na raspolaganju bogat sadržaj i prostor posvećen opuštanju, osmišljen i dizajniran tako da preporodi telo i obnovi dušu. Ovde ćete se osećati kao u pravoj oazi mira, okruženi toplim bojama i ušuškani u ritmovima opuštajuće muzike.