Pošalji upit
Poruka je prosleđena!
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Albanija je za naše turiste nova destinacija na mapi letnjih turističkih aranžmana. Verujemo da će vrlo brzo dobiti zasluženo mesto na turističkoj mapi Evrope zahvaljujući svim prirodnim i kulturno-istorijskim znamenitostima koje ima da ponudi i koje ljubazno i veoma gostoljubivo stanovništvo sa ponosom može prezentovati.

4 najpoznatija letovališta na destinaciji Albanija su:

  1. Drač
  2. Ksamil
  3. Saranda
  4. Valona.

Kontaktirajte nas kako bismo odabrali pravi hotel i idealan način putovanja za Vaš odmor iz snova.

Ukoliko više volite da najpre sami istražujete, odaberite željenu destinaciju i online pretražujte raspoloživ smeštaj i

CENE klikom na Detaljnije ispod sličice željenog letovlišta 👇

 

Drač je gotovo spojen sa Tiranom, prestonicom Albanije. Često je izbor porodica sa decom, budući da je more dosta plitko i postepen je ulazak u vodu.

Ksamil se nalazi na oko 15km udaljenosti od Sarande, čuven je po belim peščanim plažama, kristalno čistoj vodi i brojnim malim ostrvima koji se nalaze u blizini. Ksamil delom pripada Nacionalnom parku Butrint koji je pod zaštitom UNESCO svetske baštine.

Saranda se nalazi na jugu zemlje, samo oko 35km udaljena od ostva Krf. Zbog velikog broja sunčanih dana, veoma jee atraktivno kao letnja destinacija. Ceo grad je izgrađen u vidu amfiteatra na obroncima okolnih brda, te ima specifičnu i vrlo prijatnu klimu koja je idealna kombinacija planinske i mediteranske. Smatra se da ovo područje ima najlepše plaže u celoj zemlji, zbog čega je veoma privlačno velikom broju turista. Noćni život i sadržaji privlače veliki broj mladih koji se opredele da Sarandaa bude odabir za njihovo letovanje. Pored arheološkog nalazišta Butirnt koji je deo svetske baštine UNESCO, selo Musine je veoma atraktivna lokacija i predstavlja selo koje je izgrađeno u tradicionalnom stilu sa kamenim kućama.

Valona je smeštene u ugozapadnoj Albaniji, na samoj granici Jadranskog i Jonskog mora

Direkntan let od Beograda do Tirane omogućava turistima da za kratko vreme stignu do bisera Jadranskog i Jonskog mora.

Za leto 2021. pripremili smo paket aranžmane i organizovan autobuski prevoz do letovališta Ksamil i Drač.

Za putnike koji više vole slobodnu i mobilnost, odluka da krenu sopstvenim prevozom je takodje dobra opcija obzirom da su putevi dosta kvalitetni.

 

Za sve cene i hotele koje ne vidite na sajtu,

budite slobodni da nas kontaktirate:

📞 0114047360 📧 info@travelpartner.rs